Oddset Live

Vi slog vad om 1 krona per vad och det rörde sig om allt från vem som vann nästa tekning till vem som slog nästa icing till vilken spelare som skulle göra flest mål. Då jag var så liten så jag inte kunde reglerna är jag helt säker på att jag blev blåst av min bror för jag fick lämna ifrån mig mina surt förvärvade 3 kronor i slutet av matchen.

Oddset live är spelet som gäller för mig och er andra som gillar att spela på en match medan den pågår. Oddset live är med andra ord svenska spels version av livebetting. Fördelarna med detta är många. Att kunna se på en match och sen tippa utefter hur den utvecklar sig är givetvis mycket roligt.

Man kan titta på en match och tycka att ett lag leder mycket orättvist med 1-0 fast det andra laget varit överlägset. Då kan man lägga in ett bet på att man tror att det andra laget vinner till ett mångfaldigt högre odds än vad oddset hade varit på laget innan matchen började. Oddset live eller livebetting hos andra spelbolag är det roligaste alternativet om du har tänkt se matchen du satsar på.

Hur spelar man Oddset live?

Oddset live kan du spela på din dator eller på din mobiltelefon. Det krävs att du har ett spelkort för att kunna nyttja denna tjänst. Jag tror det var många som likt mig använde sig av oddset live flitigt förra sommaren under VM. Alla VM-matcher blir intressanta om man satsar på dem samtidigt som matcherna spelas.

Oddset på oddset live är rullande och förändras ständigt efter hur matchen utvecklar sig och vilka som leder. Står det 0-0 och ena laget får en utvisning sänks givetvis oddset på att andra laget ska vinna.

Det viktiga att veta är dock att även om oddsen hela tiden förändrar sig så är det odds du fick när du la ditt spel det odds som gäller för ditt vad oavsett vad som händer längre fram i matchen. På grund av att man spelar på matchen medan den håller på kan du aldrig ångra ett bet du lagt på oddset live.

Du kan alltså inte annullera ett bet när det är lagt så tänk igenom noga vad du vill göra. Många sidor har en fördröjning på 10-15 sekunder från man lägger sitt bet tills det att går igenom. Detta för att man inte ska se att ett lag fått straff och då blixtsnabbt kunna lägga ett bet innan oddset hinner ändras.

Sammanfattning

Oddset live är ett snabbt spel som garanterat förhöjer spänningen när du ser en match live!