Hem Bettingstrategier
Uppdaterad 2022/10/05

BettingstrategierVad är då fördelen med att använda någon slags strategi när man ska börja betta? Jo fördelarna är många. Dels får man mer kontroll på hur mycket man spelar för, man kan minimera chanserna till förlust samt det kan bli enklare att vinna.

Man måste dock notera här att man fortfarande inte har oddsen på sin sida, det kommer man aldrig ha när man sysslar med gambling (om man inte är en duktig pokerspelare eller en sjukt kunnig sportsbettare).

Oddsen kommer alltid finnas på husets sida men med hjälp av de strategier vi snart ska nämna kommer man i alla fall ge sig själv lite större säkerhet istället för att spela bort allt man har. Här nedan följer en lista och en kort beskrivning på de strategier vi kommer beskriva i denna serie artiklar.

Kellys Strategi

Kellys strategi: Detta är en strategi som används i sportsbetting där man säkerställer hur stor del av sin bankrulle man ska satsa för att maximera dina vinster och minimera dina förluster. Allt sett från vilket odds som ges och hur stor din bankrulle är. En mycket intressant formel som kan hjälpa många spelare.

Fibonaccis Strategi

Fibonaccis strategi: Den goda Fibonacci var själv ingen spelare på sin tid och han trodde nog inte hans talföljd skulle användas till saker som gambling men saken är den att många spelare använder denna klassiska talföljd slaviskt när de spelar spel som Black Jack. Hur man använder den kommer vi återkomma till.

Martingales Strategi

Martingales StrategiMartingale: En av de största förlorarna i modern tid har fått ett misslyckat system uppkallat efter sig. Anledningen till att vi tar med denna strategi är att det kan fungera på kort sikt samt hos vissa oseriösa spelbolag. Dock ska man veta när man läser artikeln om denna strategi att det är inget vi på något sätt kan rekommendera här på spelbolag då man nästan säkert kommer sluta med förlust vid användandet av Martingale. Jag har vänner som är helt övertygade om att detta system fungerar och en vann till och med över 20.000 kronor på online roulette genom att enbart spela med hjälp av Martingale. Den människan hade helt enkelt en fantastisk tur.

Bet exchange Strategier

Bet exchange strategier: Återigen en strategi som bara gäller när vi kommer till sportsbetting. Dessutom inte vilken form av sportsbetting som helst utan där spelare spelar mot spelare istället för mot ett spelbolag. Dessa sajter kan vara extremt lönsamma om man har kunskap och hittar spelare som vill spela mot dig.

Dalembert Strategin

Dalembert system: Ett klassiskt system som kan användas vid spel som har ungefär 50/50 i odds, såsom Black Jack eller ytterchanser på roulette. Innebär att man ökar insatsen vid förlust och minskar insatsen vid vinst.
Förutom allt detta kommer vi också ha artiklar om generella råd när du spelar casino online samt några ytterligare strategier. Hoppas ni finner våra råd bra och att de kan hjälpa er vinna nästa gång ni känner er på humör för gambling.