Utbud

ishockey utbudDet finns som sagt en hel del man kan satsa på när det kommer till hockey. Bland annat kan man givetvis satsa på en klassisk lången. Det vill säga man kan kombinera flera olika hockeymatcher och gissa om de kommer sluta med 1, X eller 2. Detta räknas då alltid efter full tid då många ishockeymatcher avslutas med straffar om de slutar oavgjort.

Dessutom finns det bomben där man ska gissa slutresultat på två matcher. Något som inte alltid är så lätt i hockey. Vad finns det då för mer specialspel man kan satsa på under en fotbollsmatch? Här kommer ett urval av spel man kan betta på under en vanlig match i elitserien och hur de funkar.

  • 1X2 handikapp: I detta spelet börjar ett av lagen med ett eller fler mål innan matchen börjat. Nu ska man tippa på vilket lag som skulle vunnit matchen (eller om det skulle bli oavgjort) om ett av lagen fick ett mål extra.
  • Dubbelchans: Här kan man satsa på två tecken. 1X, X2 eller 12. Det ger givetvis sämre odds men är samtidigt betydligt lättare att vinna på.
  • Under Över: Detta spelet går ut på att man ska tippa på hur många mål det kommer bli i matchen. Det kan vara alla möjliga siffror men i ishockey är det vanligaste om man ska satsa på över eller under 5,5 mål. Viktigt att notera är att alla sådana bets gäller mål under full tid.
  • Slutresultat: Precis som i de flesta andra sporter kan man givetvis satsa på slutresultatet. Det ger ett av de högsta oddsen men är samtidigt väldigt svårt att få in. Får man in det kan det dock bli väldigt lukrativt
  • Första lag att göra mål: Precis lika enkelt som det låter.
  • Sista laget att göra mål: Återigen precis lika enkelt som det låter, notera dock att det även här betyder sista målet under ordinarie matchtid.

Förutom detta kan man satsa på vilka som vinner under varje period samt vilken period som kommer generera i flest mål. Antalet satsningsmöjligheter är oändliga.