Odds inför årets NBA

basket NBAÅrets NBA har inte startat än och därför kan man på de flesta sajter tippa på vilka som kommer stå som slutgiltiga vinnare i slutet av säsongen. De flesta spelbolag har Detroit Piston som det lag med minst chans på titeln. Varför är det intressant i sammanhanget? Jo där spelar den enda svensk som finns i NBA, göteborgaren Jonas Jerebko som gjorde enorm succé under sin rookie säsong. I toppen hittar vi som vanligt Miami Heat och Los Angeles Lakers. Lakers som för övrigt är det största kändislaget i NBA om man ser på den publik de har. Inte sällan ser man namn som Tom Cruise och Jack Nicholson njuta av Kobe Bryants uppvisningar. Andra lag som förväntas ligga i topp är Boston Celtics och Orlando Magic.

Utbud

Även här finns det enormt mycket man kan satsa på. Under en NBA-match kan man i stort sett satsa på allt som händer. Först och främst kan man som i alla sporter satsa på vilka man tror kommer vinna. Man kan givetvis också kombinera olika matcher för att få ett bra odds. Förutom dessa vanliga satsningar finns det samma specialspel som i alla andra sporter. Vem vinner om ena laget får ett visst antal poängs handikapp är ett klassiskt baskettips. Hur många poäng handikappet utgör beror på vilka lag som ska spela. Man har även vilka som leder i paus, efter varje quarter samt om man tror poängsumman kommer överstiga en viss nivå. Om man spelar samtidigt som man ser en live streamad match kan det bli extra skoj. Då ska man försöka hitta en sajt som erbjuder livebetting och satsa på allt möjligt. Det finns bets för vem som gör nästa poäng, vilket lag som kommer få nästa foul, vilket lag som får mest foul och vilken poäng som gör flest poäng. Under en match med livebetting kan du i stort sett satsa på allt.

Sammanfattning

Basket är en av de stora sporterna om man ser ute i världen. Detta har givetvis gjort att bettingvärlden fått upp ögonen för sporten. En sak är helt klar, det är få sporter som kan vara så spännande att betta live på som just basket. Med alla vändningar och de ständiga poängen finns det så enormt mycket man kan satsa på. Detta gör basket till en av de bäst lämpade sporterna för betting.