Oddset Direkt

De kanske inte har den tid, möjlighet eller passion som krävs för att ta reda på så mycket information som möjligt om matcherna som ska spelas. För dessa har Svenska Spel utvecklat oddset direkt vilket i stort sett är exakt samma sak som Harry Boy, nämligen att någon annan tippar åt dig. Köper man oddset direkt deltar man i lången, matchen och bomben för dagen.

Den som tippar åt dig är Xperten. Det är ett system svenska spel har som byggs på att 10 stycken experter inom den sport som spelas lämnar sina tips. Om du själv har ett favoritlag som spelar den dagen, själv skulle jag till exempel aldrig kunna tippa mot Arsenal eller blåvitt, kan du bara ange det när du tippar så sätts de som automatiska vinnare.

Hur spelar man Oddset direkt?

Det finns 5 olika insatsnivåer för oddset direkt. 50 kronor, 100 kronor, 150 kronor, 200 kronor eller 500 kronor. Det finns en given mall för hur mycket man satsar per del av oddset direkt beroende på vilken nivå man väljer. En tabell för detta kommer här nedan.

Oddset direkt kan du spela på hos din tipsbutik eller direkt på internet via ditt spelkort. Glöm inte att du kan ange ditt favoritlag så att de sätts som automatiska vinnare. Det finns inget värre än att sitta och hålla emot sitt favoritlag när man ser en viktig match.

Olika spelnivåer för oddset direkt

Nedan kan du se en tabell som visar vad man satsar på när man väljer prisnivå hos oddset direkt.

Lången singel Lången trippel Matchen Bomben
50 kronor 16 kronor Ingår ej 10 kronor 24 kronor
100 kronor 20 kronor 20 kronor 20 kronor 40 kronor
150 kronor 40 kronor 40 kronor 30 kronor 40 kronor
200 kronor 50 kronor 50 kronor 40 kronor 60 kronor
500 kronor 100 kronor 100 kronor 100 kronor 200 kronor

Som man kan se här så kostar bomben mest i de allra flesta fall. Detta beror givetvis på att bomben är den klart svåraste delen av oddset direkt och därför behöver större insats än de andra.

Allmänt om Oddset direkt

Detta är ett oerhört enkelt spel där man dessutom får tips av 10 stycken experter. Något som kan kännas nog så viktigt om man inte har så bra koll själv. Dessutom går det fort att tippa och man behöver inte lägga ner någon tid själv alls. Detta i kombination med att man trots allt alltid kan tippa på sitt favoritlag gör oddset direkt till ett mycket roligt spel.

Dock är det inget som passar den seriösa tipparen. En seriös tippare vill oftast ta reda på fakta och information om lagen själva istället för att lita på helt främmande människor. Så slutligen kan man alltså säga att oddset direkt är ett utmärkt spel för hobbyspelaren som vill ha lite tipslappar framför tipslördag medan den mer seriösa spelaren nog hellre lägger sina egna bet.