Hem Poker SM 2022 hos Svenska Spel har börjat
Uppdaterad 2022/10/11

Varje år så håller Svenska Spel i en stor pokerturnering. Där kommer vinnaren kunna kalla sig för svensk mästare i poker – samtidigt som en stor vinst betalas ut.

Vill du vara med i Poker SM hos Svenska Spel? Då är du mer än välkommen. För att gå med i SM i poker så behöver du först och främst ett spelkonto hos Svenska Spel.

Du hittar sedan alla regler och liknande väl inne på ditt konto. Det finns gott om information om SM i poker på deras spelsida.

Så spelar du Poker SM 2022

Som vi nämnde så är första steget för att vara med i Poker SM att du har ett spelkonto hos Svenska Spel. Är du inte redan medlem – så kan du enkelt bli medlem genom att skapa ett konto utan registrering. Det är väldigt smidigt och enkelt.

När du sedan har ett login hos Svenska Spel så kan du enkelt ta dig vidare till Poker SM. Väl där så kommer du att kunna spela i en lång rad olika bord. Resultaten som du spelar till dig från det ordinarie spelschemat – kommer att läggas ihop i en tabell.

Denna tabell kommer att toppas av spelare som läggs in i ett finalbord. Hos Sveska Spel så kallas detta bort för ”Main Event-bordet”. Det är här som den svenska mästaren i poker kommer att koras.

Om du skulle vilja följa finalen av Poker SM hos Svenska Spel så har vi goda nyheter. Förra året så kunde alla vara med och följa dramatiken från finalbordet genom live streaming. Detta går att följa på både Youtube och direkt inne på Svenska Spel.

Det är inte många av de olika spelbolag som kan hålla en så pass stor pokerturnering som Svenska Spel. Det är nämligen där som de finns flest spelare och bäst utveckling av pokerspel. Observera att du inte kommer kunna använda en spelbolag bonus för att delta i SM i poker.

Tidigare svenska mästare i poker

Detta är inte första året som Poker SM hos Svenska Spel kommer att avgöras. Det är en tävling som funnits med sedan 2017.

Det innebär att det redan har hunnit bli nästan en handfull svenska mästare i poker redan. Här ser du en lista med de användarnamn som tidigare vunnit titeln.

  • 2018: Vall
  • 2019: Ola Mésa
  • 2020: Zatarra666
  • 2021: Spårare