Hem Hemmaklubben – Spela odds & stöd ditt lag
Uppdaterad 2024/03/20

Hos Unibet kommer du nu kunna spela på odds som vanligt – men samtidigt ge support till den klubb i Allsvenskan eller Superettan som du brinner mest för. Detta gör du genom deras kampanj som går under namnet ”Hemmaklubben”.

Totalt kommer det vara 20 miljoner som delas ut till olika lag inom svensk fotboll. Unibet har varit ett odds & betting bolag som har lång historia med sponsring av svensk sport. De har tidigare varit huvudsponsor för Allsvenskan och SHL i ishockey.

För att stödja din klubb så behöver du först och främst skapa ett Unibet login. Sedan kommer du att kunna välja ett lag som tar del av den stora klumpsumma som spelsidan delar ut.

Så fungerar ”Hemmaklubben” hos Unibet

Det är väldigt enkelt att vara med denna kampanj hos Unibet. Det som du först och främst måste se till är att du har ett konto hos. Du kan enkelt bli medlem helt utan konto. Istället för att registrera ett helt nytt konto med en lång och krånglig registrering – så kan du enkelt använda ditt BankID.

Hemmaklubben

När du väl har loggat in på ditt nya login så kommer du att kunna gå in till ”mina sidor”. Där kommer du sedan att hitta en flik som beskrivs som ”Hemmaklubben”. Där väljer du sedan vilken förening som ska få din röst. När alla röster är samlade så kommer Unibet att ge en procentsats av deras klumpsumma på 20 miljoner till den klubb som du väljer.

Så väljer du din klubb inne hos Unibet:

  1. Gå till Unibet
  2. Logga in – eller skapa ett nytt konto
  3. Gå till Unibets kampanjer
  4. Välj ”Hemmaklubben”
  5. Välj en klubb du vill stödja
  6. Rösta

Andra kampanjer

Du som är medlem inne hos Unibet kommer hela tiden ta del av nya kampanjer som gynnar ditt spelande – eller din klubb. Du som har ett login gör bäst i att titta till de nyheter som finns hos Unibet. Där kan du hitta gratis bets (riskfritt) eller andra oddsboostar som gynnar din betting.

Självklart kan du som inte har ett tidigare konto hos Unibet även hämta en välkomstbonus. Vi skulle bli förvånad om ett av de största spelbolagen i Sverige inte skulle ha bra bonuserbjudanden. Det är något som i normala fall lockar spelare allra mest till nya spelsidor. Vi på Spelbolag.com ser till att jämföra många av dessa bonusar som finns på nätet. Detta för att du som spelare ska få hjälp med att hitta det bästa bonuserbjudandet för den typ av spelande du föredrar.