Vi ger dig sveriges bästa tips för spelbolag på nätet – Garanterat!

Bingobolag

Bingo är i det närmaste en nationalsport i Sverige. Det är få andra länder där bingointresset är så stort som i just vårt avlånga land. Tidigare var du som bingointresserad tvungen att besöka en bingohall för att njuta av spännande, roliga och kanske framför allt sociala spel, men numera kan du spela hemifrån med bingo online. Många bingobolag har också utmärkta mobilsajter för bingo, vilket gör att du kan spela bingo var som helst och när som helst på din smartphone eller surfplatta. Här nedan listar vi fyra av de absolut bästa bingobolagen på nätet just nu.

Unibet

Unibet är störst och bäst på det mesta när det gäller spel på nätet. Bingoavdelningen är kanske inte lika känd som exempelvis avdelningen för odds, men med Unibets mycket stora totala spelarskara är det nästan alltid över 1000 spelare inloggade samtidigt.

Unibet bonus
Unibet har ingen specifik välkomstbonus för bingospel. Emellertid erbjuder Unibet Bingo ett 20-tal potentiellt mycket lukrativa tidsbegränsade kampanjer varje vecka. Varje dag finns minst två erbjudanden att utnyttja. Det kan handla om förstärkta vinstpotter, erbjudanden om två för en (ibland till och med tre för en!) samt cashbacks och reloadbonusar.

Spelutbud på Unibet
Unibet har sammanlagt sju bingorum med unika rullande scheman. Det är action nästan dygnet runt i alla rummen och i regel behöver du aldrig vänta mer än omkring fem minuter på att en ny bingoomgång ska börja. Studio 60 är det mest populära rummet. Här finns nämligen en ”monsterjackpott” att spela om.

Insättningar och uttag
Du har alla de vanliga betalningsmetoderna tillsammans med ett par lite mer ovanliga att använda för insättningar och uttag. Du kan till exempel använda kontokort/kreditkort (Visa och MasterCard) och e-plånböcker som Neteller och Skrill. Givetvis kan du också göra direktöverföringar från ditt bankkonto.

Support
Unibets support har öppet mellan kl. 08-24 alla dagar. Under dessa tider kan du kontakta svensktalande support via e-post, telefon och live chat.

Öppna konto på Unibet Bingo här.

Ladbrokes

Ladbrokes är en spännande uppstickare bland de svenska bingobolagen. Visst, Ladbrokes är ett av världens äldsta spelbolag och man har erbjudit bingospel online i över ett decennium, men det är först på senare tid som Ladbrokes verkligen har börjat blicka norrut mot Sverige. Ladbrokes Bingo är idag en reell utmanare till de största svenska bingobolagen.

Ladbrokes bonus
Som ny medlem på Ladbrokes Bingo kan du ta del av en insättningsbonus på 300 kr. Erbjudandet fungerar enligt det följande. Du börjar med att sätta in 100 kr eller mer. Sedan ska du omsätta minst 100 kr på bingospel. När du har gjort det får du 200 kr i bingobonus samt 100 kr att använda på den mångfald av spelautomater som finns i bingoavdelningen.

Spelutbud på Ladbrokes
Spelutbudet på Ladbrokes Bingo omfattar framför allt 90 bollars bingo och 75 bollars bingo. Det finns en mängd bingorum och varje bingorum har sitt eget rullande schema med bingospel under dygnets alla timmar. En specialitet med Ladbrokes är varianten Deal or No Deal Bingo, som är en spännande blandning av bingo och TV-programmet Deal or No Deal.

Insättningar och uttag
Ladbrokes är ett mycket stort spelbolag med kunder över hela världen. Det gör att man erbjuder en uppsjö av betalningsalternativ. Ladbrokes har stöd för alla de vanliga alternativen såsom Visa, MasterCard, Neteller, och Skrill. Dessutom kan du använda dig av direkt banköverföring samt PayPal.

Support
Ladbrokes support är öppen dygnet runt och kan nås via telefon, e-post och live chat. Svensk support erbjuds mellan kl. 11-22.

Registrera ett konto på Ladbrokes Bingo här.

Betsson

Sedan Betsson gjorde om sin bingoavdelning för något år sedan har spelarna börjat komma i större skaror. Betsson Bingo är numera ett av de givna valen för den som vill spela bingo på nätet på svenska. Att det är just det stora och trygga spelbolaget Betsson som står bakom är givetvis ingen nackdel.

Betsson bonus
Betsson erbjuder en för sin bingoavdelning unik bonus på 100% upp till 250 kr. Bonusen riktas framför allt till nya spelare, men även du som redan har ett spelkonto hos Betsson kan utnyttja bonuserbjudandet.

Spelutbud på Betsson
Betsson Bingo har en handfull bingorum med sammanlagt ett 30-tal olika spel. Fokus ligger på 75 bollars bingo, men även klassisk bingo finns med på ett hörn. Lite speciellt för Betsson Bingo är singelbingon som är en bingovariant som du spelar ensam mot huset.

Insättningar och uttag
Hos Betsson kan du göra insättning och uttag med alla tänkbara betalningsmetoder, såsom till exempel Visa och MasterCard, Neteller och Skrill samt direkt banköverföring via Trustly.

Support
Betssons kundtjänst har öppet alla dagar, dygnet runt, och du kan alltid kommunicera på svenska med supportpersonalen. För att kontakta support använder du dig av e-post, telefon (gratis 020-nummer) eller live chatt.

Öppna ditt spelkonto på Betsson Bingo här.

Paf

Paf är ett åländskt spelbolag som framför allt riktar sig till spelare i Sverige och Finland. Paf är ett tryggt och pålitligt bingobolag som tar din spelglädje på största allvar. En unik egenskap med detta bingobolag är att man delar med sig av eventuell vinst till välgörande ändamål.

Paf bonus
Paf erbjuder för närvarande ingen bingobonus, men om du blir medlem på detta bingobolag kommer du snart att upptäcka att du får förmåner som vida överträffar värdet av en traditionell bonus. Till exempel är återbetalningen betydligt högre än snittet bland bingobolagen. Dessutom är Paf flitiga med att erbjuda så kallade tillsammansjackpottar genom vilka du kan vinna en rejäl slant när en annan spelare kammar hem en jackpott.

Spelutbud på Paf
Paf Bingo erbjuder fyra bingospel, två spel med 75 bollars bingo där du deltar tillsammans med andra spelare och två singleplayer-spel. I bingospelet Bingo Variant finns jackpottar att ta hem. I Bingo med vänner finns förutom ganska generösa potter då och då varupriser och resor att vinna.

Insättningar och uttag
Paf Bingo erbjuder en rad vanliga betalningsmetoder, såsom till exempel Visa, MasterCard och Skrill. Du kan också göra direktöverföringar från och till ditt vanliga bankkonto.

Support
Pafs kundtjänst är öppen mellan kl. 09-24 varje dag. Du kan ringa (0200-119999), skriva e-post eller fylla i ett kontaktformulär på webbplatsen.

Registrera ett spelkonto på Paf här.

Privacy Policy