livebetting

Detta gör givetvis att det blir lite mer skills inblandat i tippningen. Man kanske kan se under matchen att ett lag har en tursam ledning och dessutom en spelare på gränsen till att få sitt andra gula kort. I det läget kan man då satsa på laget i underläge och få mycket, mycket fina odds på det. Detta är givetvis en dröm för spelaren och det börjar fler och fler sajter förstå. Här måste man nog säga att Bet365 ligger i framkant då de även erbjuder live-sändningar av flera matcher samtidigt som de erbjuder livebetting på matchen. Man kan alltså med andra ord titta på en match direkt i spelsajten samtidigt som man satsar på den. Detta är något som förhöjer spelkänslan väldigt mycket. Det som är bäst med denna formen av betting är att man kan satsa på en match helt efter sin egen känsla. Man kan glömma vad experterna tror eller vad som skrivs i tidningarna.

Istället kan du se en del av matchen och skapa dig din egen uppfattning innan du lägger in ett bet. Detta är ju något som gör att känslan av att kunna påverka förhöjs. Man kan lyckas genom att vara skicklig på att läsa spelet, något som är väldigt lockande hos många.

Bolag som erbjuder Livebetting

Från början var det inte många spelbolag som insåg fördelarna med live betting men nu har de flesta hakat på trenden. Bet24 ligger som sagt mycket långt fram då de erbjuder en hel del live matcher samtidigt som man kan live betta på dessa. Bland annat visar Bet24 mycket tennis, basket och fotboll från bland annat sydamerikanska VM-kvalet.

Ett annat bolag som ligger väldigt långt fram numer är Unibet som även de erbjuder en hel del live streamade matcher. Bland annat visar även mycket tennis för den tennis sugne.

Även bolag som Betway, Expekt och Svenska Spel ligger bra i framkant när det gäller livebetting.

Exempel på live betting

Visst är det härligt att kunna se en match och sedan tippa på den efter hur det går. Man kan dock tippa på oändligt mycket mer än bara vilka som kommer vinna. På de allra flesta sajter kan du under matchens gång bland annat satsa på vilka som gör nästa mål, vad matchen kommer sluta, vilka som får nästa hörna, vem som kommer få nästa gula kort, resultat efter full tid och mycket, mycket mer. Du kan alltså sitta och se en fotbollsmatch och så fort det bara går slänga in en hundring på att laget som skapar tryck just då ska få nästa hörna. Sådant gör det oerhört roligt att se på matcherna och betta samtidigt.