Vi ger dig sveriges bästa tips för spelbolag på nätet – Garanterat!

Ishockey

Ishockey kommer aldrig kunna bli lika stort som fotboll i världen. För det krävs det alldeles för mycket för att kunna spela. Fotboll kan man spela så länge man bara har nåt som man kan använda som en boll. Ishockey däremot kräver is, skridskor, klubbor och så vidare. Det gör ishockey till en va de dyraste sporterna som finns i Sverige och faktum är att inte ens i Sverige är det alla som har råd med sporten. Det hindrar dock inte ishockey till att vara en av de roligaste och mest sevärda sporter vi har i Sverige. Det är hela tiden hög intensitet och kamp om varje centimeter. Ishockey är egentligen inte så stort i så många länder men det finns några. I Kanada är ishockey den överlägset största sporten och där räknas det nästan som religion. Bland annat brukar alla de bästa juniorlagen i Kanada ha tiotusentals människor på sina matcher. En sport som detta är givetvis gjord för att betta på och det finns oerhört mycket man kan hoppas på att få in.

Utbud

Det finns som sagt en hel del man kan satsa på när det kommer till hockey. Bland annat kan man givetvis satsa på en klassisk lången. Det vill säga man kan kombinera flera olika hockeymatcher och gissa om de kommer sluta med 1, X eller 2. Detta räknas då alltid efter full tid då många ishockeymatcher avslutas med straffar om de slutar oavgjort. Dessutom finns det bomben där man ska gissa slutresultat på två matcher. Något som inte alltid är så lätt i hockey. Vad finns det då för mer specialspel man kan satsa på under en fotbollsmatch? Här kommer ett urval av spel man kan betta på under en vanlig match i elitserien och hur de funkar.
1X2 handikapp: I detta spelet börjar ett av lagen med ett eller fler mål innan matchen börjat. Nu ska man tippa på vilket lag som skulle vunnit matchen (eller om det skulle bli oavgjort) om ett av lagen fick ett mål extra.
Dubbelchans: Här kan man satsa på två tecken. 1X, X2 eller 12. Det ger givetvis sämre odds men är samtidigt betydligt lättare att vinna på.
Under Över: Detta spelet går ut på att man ska tippa på hur många mål det kommer bli i matchen. Det kan vara alla möjliga siffror men i ishockey är det vanligaste om man ska satsa på över eller under 5,5 mål. Viktigt att notera är att alla sådana bets gäller mål under full tid.
Slutresultat: Precis som i de flesta andra sporter kan man givetvis satsa på slutresultatet. Det ger ett av de högsta oddsen men är samtidigt väldigt svårt att få in. Får man in det kan det dock bli väldigt lukrativt
Första lag att göra mål: Precis lika enkelt som det låter.
Sista laget att göra mål: Återigen precis lika enkelt som det låter, notera dock att det även här betyder sista målet under ordinarie matchtid.

Förutom detta kan man satsa på vilka som vinner under varje period samt vilken period som kommer generera i flest mål. Antalet satsningsmöjligheter är oändliga.

Privacy Policy